't Tussenstation - Voor al uw catering wensen
RSS

Recente posts

Welkom

Categorieën

Welkom
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Welkom

Welkom op het gastenboek van 't Tussenstation. U kunt hier uw opmerkingen, aanbevelingen, etc. plaatsen. 

27 Reacties op Welkom:

Comments RSS
R.Huijberts on maandag 5 augustus 2013 21:06
Ziet er goed uit
Reageren op een reactie
 
Mills Dachin on donderdag 4 juni 2020 00:03
Internet Of Today is filled with Scam? With Mills Dachin Quality jobs Delivery Assured, We have help Individuals Organization to Secure and to Recover there lost files/Password/ funds etc. We Are Hacker for Hire. I am saying leave your problem & your Worries for us to solve for you 100%✓guarrantee * iOS/windows/iPhone/Android Phone Hacking * All kind of loans *University Grades *Iclouds breaching *Criminal Records *Hacking ATM Cards *Binary Recoveries *BTC Mining * Cyber Scam recovery etc...!!! All you need do just Email:- *pointekhack@gmail.com *hyperhackerone@gmail.com *cyberhackertap@gmail.com *phdatabasesolution@gmail.com


wilma timmers on zaterdag 28 september 2013 13:13
Maakt niet uit wat je besteld het is toppy
Reageren op een reactie
 
Mills Dachin on dinsdag 21 juli 2020 09:34
Are you suspecting your spouse if YES contact me to find out what He or She is doing behind you? Has your account hacked or lost Funds to unknown? that is not a problem With Mills Dachin Quality jobs Delivery Assured, We have help Individuals Organization to Secure and to Recover there lost files/Password/funds etc. We Are Hacker 4Hire.‬ ‪Email:- pointekhack@gmail.com‬ ‪hyperhackerone@gmail.com


Fam. Rutten on zondag 13 juli 2014 19:25
Heerlijke hapjes besteld voor ons verjaardagsfeest, alle gasten waren er erg over te spreken en vonden ALLES lekker, mooie presentatie zag er super luxe uit,en de prijs is prima !!
Reageren op een reactie


Marina on maandag 28 juli 2014 23:19
Op 18 juli hebben we met 16 personen genoten van een heerlijke bbq. Vlees, vis, bijgerechten, alles keurig verzorgd, lekker en gekoeld thuisgebracht. Aanrader voor de volgende keer!
Reageren op een reactie


Judy van Hartingsveldt on vrijdag 21 november 2014 13:31
Mijn afscheidsfeest n.a.v. 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de zorg, werd opgesierd met een tapasbuffet voor 24 personen. De tafels vol met prachtig opgemaakte schalen, het smakelijk geheel, de aankleding waarbij alles op elkaar afgestemd was, heeft er toe bijgedragen dat het voor mij een onvergetelijke avond is geworden. De werkelijkheid met al die heerlijke gerechten, heeft voor mij de foto's op de site zeker overtroffen. Onthouden voor een volgend keer dus.
Reageren op een reactie


Bea on zondag 28 december 2014 18:04
we hebben voor tweede kerstdag de sandwichtaart met zalm besteld. Hij was geweldig en smaakte heel goed zeker een aanrader om te bestellen en de bezorging was ook prima. We gaan zeker nog eens iets bestellen.
Reageren op een reactie


h esser on donderdag 1 januari 2015 18:25
31-12-2014 we hebben oudejaars een koudeschotel besteld en dat is echt een aanrader
Reageren op een reactie


Helen Paymans on maandag 20 juli 2015 15:33
Afgelopen zaterdag 18 juli 2015 een mix van koude hapjes gehad voor de verjaardag van mijn man. We hadden de keuze voor de samenstelling van hapjes aan Cobi overgelaten. Het was fantastisch. De hapjes zagen en geweldig uit. Werden keurig netjes in koelboxen aangeleverd. Ze smaakten heerlijk. De reacties van de gasten waren zeer positief. Kortom: een aanrader! Bedankt Cobi voor de goede zorgen!
Reageren op een reactie


Thom Verdonk on zondag 6 september 2015 20:16
heerlijke lunch besteld voor onze bruiloft. Verschillende luxe broodjes/hapjes en heerlijk fruit. Communicatie is erg goed in de voorbereiding, goed advies! Alles wordt prachtig neergezet en aan de aankleding wordt ook gedacht! Alle gasten hebben gesmuld van de lunch veel positieve reacties gehad! In de toekomst zullen wij zeker weer bij het 'T tussenstation bestellen! Nogmaals bedankt, het heeft een goede aanvulling op onze speciale dag gemaakt! Groetjes Thom en Valerie
Reageren op een reactie


johanna on dinsdag 1 december 2015 21:46
Voor zondag 25 november 2015 een mix van koude hapjes besteld. De hapjes zagen er geweldig uit en onze gasten waren er zeer enthousiast over. Voor een volgende keer zullen wij zeker 'T tussenstation weer inschakelen. Bedankt.
Reageren op een reactie


Tamara (QYN) on maandag 21 december 2015 14:04
Voor het 6e jaar op rij hebben we een heerlijk kerst-buffet gehad! Bedankt!
Reageren op een reactie


Marjon on dinsdag 30 januari 2018 10:18
Voor mijn zestigste verjaardag een tapas buffet besteld. Heel veel complimentjes gekregen over de goede verzorging en authentieke smaak van de heerlijk verse gerechten. Helemaal top!
Reageren op een reactie


Lever een verscheidenheid aan replica-horloges, waaronder Breitling, Omega, Cartier, Tag Heuer, Associated Press en andere luxe replica-horloges.
Reageren op een reactie


luxe horloges on vrijdag 13 juli 2018 08:49
Ik denk dat dit de beste replica moet zijn die ik ooit heb gekocht. Ik deel deze website met mijn vrienden, ze zijn erg blij, de prijs is zo goedkoop en ik kan zo'n goed horloge kopen.
Reageren op een reactie


perfecte verkoop horloges on zondag 15 juli 2018 11:15
Recently, cheap celine bagBags held inChineseVIP meeting to share the celine shoulder bag which broughtextraordinary winter last yearCeline Luggage Leather bag in khaki 131 trends for lovers.
Reageren op een reactie


Jackie Beijos on dinsdag 22 oktober 2019 23:48
Hallo, hackservices nodig? Wees gewaarschuwd, de meeste van deze zogenaamde hackers hier zijn bedriegers, ik weet hoe echte hackers werken, ze adverteren zichzelf nooit op zo'n geloofwaardige manier en ze zijn altijd discreet. Ik ben zo vaak opgelicht omdat ik wanhopig probeerde om dringende hulp te vinden om mijn universitaire cijfers / resultaten te veranderen, eindelijk stelde mijn vriend me voor aan een betrouwbare hacker (brazilhacklords@gmail.com, WhatsApp en tekst: +420234722997) die werken met discretie en snel, hij doet allerlei hacks maar hij heeft me geholpen; - mijn schoolcijfers veranderd - mijn cheating ass vriendin e-mail / facebook, whatsApp en andere sociale media-accounts gehackt - Bovenal heeft hij me geholpen met de overschrijving van de Western Union en ik heb het geld getraceerd en bevestigd voordat ik hem zijn honorarium betaalde. Ik heb hem tot mijn permanente hacker gemaakt en u kunt ook genieten van zijn diensten. Hij doet ook bankhacks en geldoverboekingen, evenals bitcoins laden met 100% garantie. U kunt contact met hem opnemen via brazilhacklords@gmail.com, WhatsApp en sms: +420234722997 voor hackdiensten en proberen het goede nieuws te verspreiden over hoe hij u heeft geholpen. Ik kan mijn naam hier niet schrijven om veiligheidsredenen.
Reageren op een reactie


JAMIE on zaterdag 14 december 2019 15:34
They are all scammers, they will make you pay after which they will give you an excuse asking you to pay more money, they have ripped me of $2000, i promised i was going to expose them. I figured it all out when my colleague took me to Pavel (HACKINTECHNOLOGY@GMAIL.COM) CELL PHONE +16692252253 He did perfect job, he hacks all accounts ranging from (Emails, Facebook, whatsapp, imo, skype, instagram, Phone cloning, DMV removal, tracking locations, background checks Kik etc. he also hacks cell phones, cell phone tapping and cloning, clears bad driving and criminal records, bank transfers, locates missing individuals e.t.c. You should contact him and please stop using contacts you see on websites to execute jobs for you, you can ask around to find a real hacker.
Reageren op een reactie


Classic Park on maandag 3 februari 2020 17:51
Cobi van het Tussenstation is een van onze vaste cateraars voor events tot 100-150 personen en zij catert ook al onze festivaldagen. Zij is iemand die goed luistert naar de wens van onze veeleisende gasten en komt altijd met slimme en lekkere suggesties. Dank voor je constante bijdrage aan onze kwaliteit van de horeca in Classic Park, ook dit jaar gaan we er weer tegenaan!! Michael Schwab, Eventmanager.
Reageren op een reactie


emily scott on donderdag 16 april 2020 20:54
Stolen BTC (Bitcoin) is hard to recover i have to be sincere but then, I have been in your shoes before and thanks to Rodney Stegall on skype for helping me out when i had the same issues, I hope he sees this. It started when i was in Italy for my Vacation, I was on the internet and came by this con site Swift Options. the deals were too good to be true. I invested 18 Thousand usd with the hope or let me say i would make 54Thousand if i invest 18k usd, that was the actual amount i made later lol (I was stupid). i read their terms and i invested 18k. Days later, I logged into my dashboard and i saw i made 54k usd, I was so happy for investing called the number on the site and a guy spoke to me and we chatted later. I was gald and tried to withdraw my funds and i couldnt got to know later i had to deposit 20 percent of my investment and the profit. I made the 20% deposit without thinking and that how kept on doing that for a while till i realized it was a scam. i stopped and was determined i would find a way to get my money back and paid some, Many recovery organisation and individuals, It was also scam! See its not easy?. I have sent a total of 150k usd to Swift Options and it was so annoying me being stupid. I met Rodney Stegall and i made up my mind he would be the last i will ask for help recovering my money. He tracked the site and where i spoke with the guy managing my account on the site and found out the wallet was attached to an exchange called Reminato. he logged some report and then we went through some time together and legally and which brought the guys involved down and i got my money in full you can also reach them through Email: prohacker2177@gmail.com or WhatsApp +19412410496
Reageren op een reactie


Curt Lennix on maandag 8 juni 2020 19:51
✅BINARY SCAM RECOVERY ❌ Binary Option, Forex and their likes are a means of making money but it’s more like gambling. There are no sure means to guarantee that a person could make profit with them and that’s why it can also be reasoned to be scam. Let’s not forget that some individuals even give you 💯 % guarantee of making profits and end up running away with your money. The internet today is full of Binary Option Recovery Scam, you see so much testimonies been shared about how a firm or Company helped them recover what they lost to Binary Options. But believe it, it’s just a way to lure more people and end up scamming them. ❌ You might have also come across some individuals that say they will give you guarantee on successful trades but they only end up as SCAMMERS as well. You here them say stuffs like 200% guaranteed in just 2 weeks and when you go into trade with them, they start telling you to pay profits percentage before you can get your income. These are all liars please avoid them. But if you have been a victim of this guys, then you should contact PYTHONAX now‼️ ✳️The big Question is “Can someone Recover their money lost to Binary Option and Scam⁉️ I will say yes, and will tell you how. The only way to Recovery your money back is by hiring HACKERS to help you break into the Firms Database Security System using the information you provide them with, Extract your file and get back your money. It seems like a really impossible thing to do, I will tell you, it should be impossible, but with the use of specially designed softwares known to HACKERS and Authorities (such as The FBI, CIA e.t.c) it is possible and the only way to recover your money. ✅ PYTHONAX are a group of hackers who use their hacking skill to hunt down SCAMMERS and help individuals recovery their money from Internet SCAMMERS. We just need the contact details of the SCAMMERS and Paymnet Info and within 4-8 hours your money will be return to you. ✳️ You can contact us via the emails below-: PYTHONAXSERVICES@GMAIL.COM We also provide Legit Hacking Services such as-: 🔸Phone Hacking/Cloning 🔸Email Hacking & Password Recovery 🔸Social Media Hacking & Passowrd Recovery 🔸Deleted Files Recovery 🔸Mobil Tracking 🔸Virus detection & Elimination. Email-: PYTHONAXHACKS@GMAIL.COM Pythonax. 2020 © All Right Reserved.
Reageren op een reactie


Mills Dahin on vrijdag 10 juli 2020 09:52
Internet Of Today is filled with Scam? With Mills Dachin Quality jobs Delivery Assured, We have help Individuals Organization to Secure and to Recover there lost files/Password/ funds etc. We Are Hacker for Hire. I am saying leave your problem & your Worries for us to solve for you 100%✓guarrantee * iOS/windows/iPhone/Android Phone Hacking * All kind of loans *University Grades *Iclouds breaching *Criminal Records *Hacking ATM/Credit Cards *Binary Recoveries *BTC Mining * Cyber Scam recovery etc...!!! All you need do just Email:- *pointekhack@gmail.com *hyperhackerone@gmail.com *cyberhackertap@gmail.com *phdatabasesolution@gmail.com
Reageren op een reactie


Mills Dachin on woensdag 22 juli 2020 10:02
Bitcoin is the future of world currency and business, many has fall a victim to scammer’s while some can't even access there bitcoin Wallet due to some reason or the other, good news with Mills Dachin Quality jobs Delivery Assured when it come to Hacking!! We have help Individuals Organization to Secure and to Recover there lost files/Password/funds etc. We Are Hacker 4Hire.‬ ‪Email:- pointekhack@gmail.com‬ ‪hyperhackerone@gmail.com
Reageren op een reactie


johnny on woensdag 12 augustus 2020 18:01
Do you need to hack into any, databaseserver spy on Facebook,Emails, Whatsapp, Viber, Snapchat, Instagram and many more. I urge you to get in touch with the best people for the job, i have confirm the service when i need to spy on my spouse phone. They are good at Phone Cloning and Bitcoin/binary minning and any other hack job. Thanks guys for the team work HACKINTECHNOLOGYATGMAILDOTCOM +12132951376(WHATSAPP)
Reageren op een reactie


Mills Dachin on woensdag 9 september 2020 03:38
Are you in deep shock pains and you feel it is all over for you? the ANSWER IS ((NO)) IT IS NOT. NEVER GIVE UP!! with us M&D group of hackers Team we bring back hopes & joy with positive Result & Retrieve back all that you have lost with %110 Assured. If you fall in this categories please contact us by this Email:- pointekhack@gmail.com hyperhackerone@gmail.com ((University Grades. Loans. Wiping Criminal Records Credit Cards Binary Recovery. iClouds Breaching YouTube and Phones Hacking)) For years we have stand as backup for Individuals Organization to Secure and to Recover there lost Files/Password/ Bitcoin and funds etc. REMEMBER YOUR HAPPINESS IS OUR PRIDE
Reageren op een reactie


Mark on vrijdag 9 oktober 2020 00:00
In the world of hacking we are the best when it comes to client satisfaction. Cyberapphack is an experienced online Private Investigator/Ethical Hacker providing investigative solutions and related services to individuals. You might be curious that what hacking group services can provide? .. If you hire a hacker, you will need to be taken along with the progress of the hack till it is completed and that is what we provide at cyberapphack. We render: +University Grades Hack, +Bank Account Hacks, +Control devices remotely hack, +Facebook Hacking Tricks, +Gmail, AOL, Yahoomail, inbox, mobile phone (call and text message Hacking are available) +Database Hacking, +PC Computer Tricks +Bank transfer, Western Union, Money Gram, Credit Card transfer +Wiping of Credit, +VPN Software, +ATM Hack Contact at: CYBERDEMONHACKER432 AT GMAIL DOT COM
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment